Limbă și monedă

Monedă

Valheim: Jocul tău, serverul tău

de la 21,78
AUD /lună
de la 26,03
BGN /lună
de la 77,32
BRL /lună
de la 21,46
CAD /lună
de la 12,38
CHF /lună
de la 103,20
CNY /lună
de la 322,26
CZK /lună
de la 99,49
DKK /lună
de la 13,31
EUR /lună
de la 11,39
GBP /lună
de la 119,90
HKD /lună
de la 100,31
HRK /lună
de la 4.848,17
HUF /lună
de la 275.958,89
IDR /lună
de la 46,74
ILS /lună
de la 1.458,10
INR /lună
de la 1.898,01
ISK /lună
de la 2.449,44
JPY /lună
de la 22.067,85
KRW /lună
de la 265,55
MXN /lună
de la 62,47
MYR /lună
de la 145,64
NOK /lună
de la 26,07
NZD /lună
de la 936,58
PHP /lună
de la 57,41
PLN /lună
de la 69,83
RON /lună
de la 1.559,95
RUB /lună
de la 146,22
SEK /lună
de la 19,64
SGD /lună
de la 511,57
THB /lună
de la 726,50
TRY /lună
de la 15,29
USD /lună
de la 253,37
ZAR /lună
de la 123,01
date /lună

Modificarea setărilor jocului pentru Valheim

Înainte de prima pornire a serverului

Cel mai ușor este să ajustezi setările înainte ca serverul să fie pornit pentru prima dată.
Creează un server nou pentru Valheim: în prezentarea generală a serverelor tale de pe 4Netplayers.com, dă clic pe Spiel Hinzufügen sau pe +.
Fă setările dorite și finalizează crearea.
Dacă ți se solicită să pornești serverul, dă clic pe Abbrechen.
În Server Einstellungen, la Voreinstellung, poți alege un preset.
În Server Einstellungen -> Anpassungs Einstellungen poți personaliza în continuare presetul după preferințele tale.
Când ai terminat cu setările, dă clic pe Speichern și pornește serverul.

Info: Dacă adaugi serverul ca favorit în joc, este posibil să nu ți se afișeze nici presetul modificat,
nici ajustările efectuate.

După prima pornire a serverului

Din păcate, după prima pornire, setările pentru preset și alte ajustări nu mai pot fi modificate direct prin server.
Descarcă-ți fișierul de salvare, așa cum este descris aici: Descarcă fișierul de salvare
Copiază-l în directorul tău local de salvări și pornește jocul.
Încarcă acum salvarea serverului. După ce a fost încărcată, poți modifica toate setările în joc.
După ce jocul a salvat, închide jocul.
Încarcă apoi din nou salvarea, așa cum este descris aici: Încarcă fișierul de salvare
Pornește serverul. Dacă totul a decurs bine, noile setări sunt acum active.