Språk og valuta

Valuta

Valheim: Ditt spill, din server

fra 21,78
AUD /måned
fra 26,03
BGN /måned
fra 77,32
BRL /måned
fra 21,46
CAD /måned
fra 12,38
CHF /måned
fra 103,20
CNY /måned
fra 322,26
CZK /måned
fra 99,49
DKK /måned
fra 13,31
EUR /måned
fra 11,39
GBP /måned
fra 119,90
HKD /måned
fra 100,31
HRK /måned
fra 4 848,17
HUF /måned
fra 275 958,89
IDR /måned
fra 46,74
ILS /måned
fra 1 458,10
INR /måned
fra 1 898,01
ISK /måned
fra 2 449,44
JPY /måned
fra 22 067,85
KRW /måned
fra 265,55
MXN /måned
fra 62,47
MYR /måned
fra 145,64
NOK /måned
fra 26,07
NZD /måned
fra 936,58
PHP /måned
fra 57,41
PLN /måned
fra 69,83
RON /måned
fra 1 559,95
RUB /måned
fra 146,22
SEK /måned
fra 19,64
SGD /måned
fra 511,57
THB /måned
fra 726,50
TRY /måned
fra 15,29
USD /måned
fra 253,37
ZAR /måned
fra 120,88
date /måned

Endre spillinnstillinger for Valheim

Før første serveroppstart

Det er enklest å tilpasse innstillingene før serveren startes for første gang.
Opprett en ny server for Valheim ved å klikke Legg til spill eller + i serveroversikten din på 4Netplayers.com.
Gjør de ønskede innstillingene og fullfør opprettelsen.
Hvis du blir spurt om du vil starte serveren, klikker du Avbryt.
Under Serverinnstillinger kan du velge en forhåndsinnstilling under Forhåndsinnstilling.
Under Serverinnstillinger -> Tilpasningsinnstillinger kan du tilpasse forhåndsinnstillingen videre etter dine preferanser.
Når du er ferdig med innstillingene, klikker du Lagre og starter serveren.

Info: Hvis du legger serveren til som favoritt i spillet, kan det hende at verken den endrede forhåndsinnstillingen
eller de andre justeringene vises for deg.

Etter første serveroppstart

Dessverre kan ikke forhåndsinnstillingen eller andre tilpasninger endres via serveren etter første oppstart.
Last ned lagringsfilen din som beskrevet her: Last ned lagringsfil
Kopier den deretter til din lokale lagringsmappe og start spillet.
Last så inn serverens lagringsfil. Når den er lastet inn, kan du endre alle innstillinger i spillet.
Når spillet har lagret, avslutter du spillet igjen.
Last deretter opp lagringsfilen igjen som beskrevet her: Last opp lagringsfil
Start serveren din. Hvis alt gikk som det skal, er de nye innstillingene nå aktive.