Nyelv és pénznem

Pénznem

Valheim: A te játékod, a te szervered

ettől 9,84
AUD /hónap
ettől 11,72
BGN /hónap
ettől 35,00
BRL /hónap
ettől 9,64
CAD /hónap
ettől 5,54
CHF /hónap
ettől 46,32
CNY /hónap
ettől 145,46
CZK /hónap
ettől 44,78
DKK /hónap
ettől 5,99
EUR /hónap
ettől 5,10
GBP /hónap
ettől 53,54
HKD /hónap
ettől 45,14
HRK /hónap
ettől 2 164,37
HUF /hónap
ettől 123 381,42
IDR /hónap
ettől 20,59
ILS /hónap
ettől 657,23
INR /hónap
ettől 857,77
ISK /hónap
ettől 1 108,21
JPY /hónap
ettől 10 216,60
KRW /hónap
ettől 119,55
MXN /hónap
ettől 27,86
MYR /hónap
ettől 66,35
NOK /hónap
ettől 11,78
NZD /hónap
ettől 421,47
PHP /hónap
ettől 25,99
PLN /hónap
ettől 31,44
RON /hónap
ettől 702,03
RUB /hónap
ettől 66,11
SEK /hónap
ettől 8,83
SGD /hónap
ettől 229,03
THB /hónap
ettől 321,34
TRY /hónap
ettől 6,83
USD /hónap
ettől 112,46
ZAR /hónap
ettől 43,14
date /hónap

A Valheim játékbeállításainak módosítása

Az első szerverindítás előtt

A beállításokat a legegyszerűbben még a szerver első indítása előtt tudod elvégezni.
Hozz létre egy új Valheim-szervert: a 4Netplayers.com felületén, a szerveráttekintőben kattints a Játék hozzáadása vagy a + gombra.
Végezd el a kívánt beállításokat, majd fejezd be a létrehozást.
Ha megkérdezi a rendszer, hogy el szeretnéd-e indítani a szervert, kattints a Mégse gombra.
A Szerver beállítások menüben az Előbeállítás pont alatt kiválaszthatsz egy presetet.
A Szerver beállítások -> Testreszabási beállítások alatt tovább finomíthatod az előbeállítást az igényeid szerint.
Ha végeztél a beállításokkal, kattints a Mentés gombra, majd indítsd el a szervert.

Infó: Ha a szervert a játékon belül felveszed a kedvencek közé, előfordulhat, hogy sem a módosított előbeállítás,
sem pedig a végrehajtott módosítások nem jelennek meg.

Az első szerverindítás után

Sajnos az előbeállítás és a további testreszabások az első indítás után már nem módosíthatók közvetlenül a szerveren.
Töltsd le a mentett játékot az alábbi útmutató szerint: Mentés letöltése
Másold be a helyi mentésmappádba, majd indítsd el a játékot.
Töltsd be a szerver mentését. Miután betöltődött, a játékban minden beállítást módosíthatsz.
Amikor a játék elmentette a változtatásokat, lépj ki a játékból.
Töltsd fel ismét a mentést az alábbiak szerint: Mentés feltöltése
Indítsd el a szervert. Ha minden rendben ment, az új beállítások mostantól aktívak.