Skift spilindstillinger i Valheim
Før serveren startes første gang
Opret en ny Valheim-konfiguration med Tilføj spil eller +. Vælg Annuller, når du bliver spurgt, om serveren skal startes. Vælg et preset under Serverindstillinger > Forudindstilling, og tilpas det under Brugerdefinerede indstillinger. Gem, og start derefter serveren.
Hvis du har tilføjet serveren som favorit i spillet, vises preset og ændringer muligvis ikke korrekt i brugerfladen.
Efter første start
Nu kan preset ikke længere ændres direkte i serverindstillingerne. Hent savegamet, kopiér det til din lokale verdensmappe, og indlæs det i spillet. Skift verdensindstillingerne, og vent på, at spillet gemmer. Luk spillet, upload savegamet igen, og start serveren. Gem først en sikkerhedskopi af den oprindelige verden.