Język i waluta

Waluta

Minecraft: Twoja gra, twój serwer

od 4,40
AUD /miesiąc
od 5,26
BGN /miesiąc
od 15,63
BRL /miesiąc
od 4,34
CAD /miesiąc
od 2,50
CHF /miesiąc
od 20,86
CNY /miesiąc
od 65,13
CZK /miesiąc
od 20,11
DKK /miesiąc
od 2,69
EUR /miesiąc
od 2,30
GBP /miesiąc
od 24,23
HKD /miesiąc
od 20,27
HRK /miesiąc
od 979,83
HUF /miesiąc
od 55 772,31
IDR /miesiąc
od 9,45
ILS /miesiąc
od 294,69
INR /miesiąc
od 383,59
ISK /miesiąc
od 495,04
JPY /miesiąc
od 4 459,99
KRW /miesiąc
od 53,67
MXN /miesiąc
od 12,62
MYR /miesiąc
od 29,43
NOK /miesiąc
od 5,27
NZD /miesiąc
od 189,29
PHP /miesiąc
od 11,60
PLN /miesiąc
od 14,11
RON /miesiąc
od 315,27
RUB /miesiąc
od 29,55
SEK /miesiąc
od 3,97
SGD /miesiąc
od 103,39
THB /miesiąc
od 146,83
TRY /miesiąc
od 3,09
USD /miesiąc
od 51,21
ZAR /miesiąc
od 24,59
date /miesiąc

Resetowanie świata Minecraft

Resetowanie świata

Jeśli chcesz zacząć od nowa, istnieją różne sposoby na to.

Utwórz nową konfigurację gry


Najłatwiejszym sposobem jest utworzenie nowej konfiguracji gry.
Możesz to zrobić w przeglądzie serwera, klikając na „Dodaj grę”.
Każda konfiguracja gry ma swoje własne ustawienia i postępy.
Zaletą tego jest to, że stara konfiguracja gry wraz z jej ustawieniami i postępami zostaje zachowana, jeśli chcesz do niej wrócić później.

Zresetuj zapis gry


Masz również możliwość zresetowania zapisu gry.
Aby to zrobić, musisz najpierw zatrzymać serwer.
Gdy już jest zatrzymany, kliknij na „Zresetuj zapis gry”.
Zapis gry zostanie wtedy usunięty.
Po uruchomieniu serwera zostanie utworzony nowy zapis gry.
Twoje ustawienia pozostaną nienaruszone.

Ręczne usunięcie zapisu gry

Aby to zrobić, musisz zatrzymać serwer.
Stan twojego serwera musi być „Serwer nieaktywny”!

Minecraft i Forge


Dla serwerów Minecraft i Forge musisz usunąć folder „world” na Savegames-FTP.
Po ponownym uruchomieniu serwera zostanie utworzony nowy zapis gry.

Spigot i Craftbukkit


Dla serwerów Spigot i Craftbukkit musisz usunąć foldery „world”, „world_nether” i „world_the_end” na Savegames-FTP.
Po ponownym uruchomieniu serwera zostanie utworzony nowy zapis gry.

Resetowanie Netheru

Aby to zrobić, musisz zatrzymać serwer.
Stan twojego serwera musi być „Serwer nieaktywny”!

Minecraft i Forge


Dla serwerów Minecraft i Forge musisz usunąć folder „DIM-1” na Savegames-FTP.
Po ponownym uruchomieniu serwera zostanie odtworzony tylko Nether.

Spigot i Craftbukkit


Dla serwerów Spigot i Craftbukkit musisz usunąć folder „world_nether” na Savegames-FTP.
Po ponownym uruchomieniu serwera zostanie odtworzony tylko Nether.

Resetowanie Endu


Aby to zrobić, musisz zatrzymać serwer.
Stan twojego serwera musi być „Serwer nieaktywny”!

Minecraft i Forge


Dla serwerów Minecraft i Forge musisz usunąć folder „DIM1” na Savegames-FTP.
Po ponownym uruchomieniu serwera zostanie odtworzony tylko End.

Spigot i Craftbukkit


Dla serwerów Spigot i Craftbukkit musisz usunąć folder „world_the_end” na Savegames-FTP.
Po ponownym uruchomieniu serwera zostanie odtworzony tylko End.