Sprog og valuta

Valuta

Enshrouded: Dit spil, din server

fra 9,84
AUD /måned
fra 11,72
BGN /måned
fra 35,00
BRL /måned
fra 9,64
CAD /måned
fra 5,54
CHF /måned
fra 46,32
CNY /måned
fra 145,46
CZK /måned
fra 44,78
DKK /måned
fra 5,99
EUR /måned
fra 5,10
GBP /måned
fra 53,54
HKD /måned
fra 45,14
HRK /måned
fra 2.164,37
HUF /måned
fra 123.381,42
IDR /måned
fra 20,59
ILS /måned
fra 657,23
INR /måned
fra 857,77
ISK /måned
fra 1.108,21
JPY /måned
fra 10.216,60
KRW /måned
fra 119,55
MXN /måned
fra 27,86
MYR /måned
fra 66,35
NOK /måned
fra 11,78
NZD /måned
fra 421,47
PHP /måned
fra 25,99
PLN /måned
fra 31,44
RON /måned
fra 702,03
RUB /måned
fra 66,11
SEK /måned
fra 8,83
SGD /måned
fra 229,03
THB /måned
fra 321,34
TRY /måned
fra 6,83
USD /måned
fra 112,46
ZAR /måned
fra 43,14
date /måned

Upload et savegame til Enshrouded

1. Find og klargør dit savegame

Lokale Enshrouded-savegames findes normalt her:

%USERPROFILE%\Saved Games\enshrouded

Hvis Steam Cloud er aktiveret for Enshrouded, kan filerne i stedet findes her:

..\Steam\userdata\<SteamID>\1203620\remote

Hvis du vil overføre et co-op-savegame til din server, skal filerne først omdøbes. Kopiér filerne til en ny mappe, så originalerne bevares.

Et typisk co-op-savegame kan have disse filnavne:

3bd85c7d og 3bd85c7d_info

Omdøb derefter kopierne sådan:

3bd85c7d3ad85aea
3bd85c7d_info3ad85aea_info

3ad85aea er det navn, serveren bruger til den første verden. Hvis dit savegame har andre filnavne, skal du omdøbe den tilsvarende verdensfil og dens _info-fil på samme måde.

2. Upload savegamet

  1. Stop serveren, og vent, til den er helt lukket. Status skal være Server läuft nicht.
  2. Opret forbindelse til Gameserver-FTP med dit FTP-program. Loginoplysningerne findes i FTP-oversigten, når du klikker på FTP.
  3. Efter forbindelsen er du allerede i rodmappen /. Åbn mappen savegame.
  4. Upload de forberedte savegame-filer til mappen /savegame/. Bekræft, at eksisterende filer skal erstattes.
  5. Start serveren igen.

Serveren indlæser savegamet ved opstart. Hvis du erstatter et eksisterende savegame, skal du først gemme de nuværende filer lokalt.